2018. november. 14, szerda
Aliz napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
   Rólunk
     
 

 

A Berettyó Televízió 2004-ben alakult, Berettyóújfalu Város Önkormányzata Képviselő Testülete akkori döntése értelmében a Nadányi Zoltán Művelődési Központ intézményi keretei között hozta létre. A Berettyó Televízió a helyi nyilvánosság legújabb orgánumaként azzal a céllal alakult, hogy tájékoztassa az itt élőket a legfontosabb eseményekről, beszámoljon és tudósítson az itt történt rendezvényekről. Műsoraink a város két kábelhálózatán és természetesen a kor igényeinek megfelelően Internetes oldalunkon is nézhetőek.

  

A televízió műsorai az első években heti két napon, kedden és csütörtökön jelentkeztek, új szerkesztett műsor kéthetente készült. Az adások között képújság látható, részben helyi információkat közlő oldalak és hirdetések olvashatóak a nap 24 órájában. Később már adásvezérlő program vezérelte adásainkat, így a hét valamennyi napján láthatóak műsoraink, különböző időpontokban.

  

A Berettyó Televízió hírmagazinja 100-120 perces, műsoronként sokféle témában készülnek riportok, tudósítások, beszámolók. A szerkesztői koncepciónk szerint a Berettyóújfalui események, az itt zajló rendezvények a legfontosabbak, ezekről számolunk be. Témáink sokszínűek: városi rendezvények, ünnepek, kulturális programok, kiállítások, koncertek, előadások, szimpóziumok. Ugyancsak fontosnak tartjuk az önkormányzati képviselő testületi ülésekről készült műsorainkat, melyből a nézők értesülhetnek a döntésekről és azok jelentőségéről, hátteréről. A közszolgálatiság szem előtt tartásával aktuális hírekről, információkról is beszámolunk, a helyi sport és helyi gazdaságot érintő témákban is.

  

A Berettyó Televízió az elmúlt kilenc évben több helyszínen és intézményi formában működött. Megalakulásakor a Nadányi Zoltán Művelődési Központ részeként tevékenykedett, majd később a műsorkészítést a város 100%-os tulajdonában lévő városüzemeltetési feladatokat ellátó Herpály-Team Kft-végezte. 2011-től az ugyancsak az önkormányzat 100%-os tulajdonával létrejövő Nova Villa 2010 Nonprofit Kft. tevékenységébe került a médiaszolgáltatás és a műsorkészítés is. 2016. április 7-től a város által alapított Berettyó Kulturális Központ  működteti a  Nadányi Zoltán Művelődési Házat, a Makk Kálmán Mozit, a város központjában lévő Tourinform Irodát, a Sinka István Városi Könyvtárat, illetve a Bihari Múzeumot. A Berettyó Kultúrális Központ irányításával létrejövő Médiacsoport a Berettyó Televízió mellett az önkormányzat 23 éve kiadott közéleti lapját, a Bihari Hírlapot is készíti, valamint a www.berettyotv.hu hírportált is üzemelteti. A  Médiacsoport az írott-, elektronikus-, és on-line média felületekkel komplex és egységes módon vállal szerepet a város közéletében. A Médiacsoport munkatársai: Sárdi-Kopányi Györgyi szerkesztő/riporter, Kocsis Attila és Molnár István operatőrök, Kun Ábrahám és Szentannay Mátyás technikusok. A csoport vezetője Kogyilla Zsolt.

   

A Berettyó Televízió eddigi kilenc éve alatt sokan dolgoztak a szerkesztőségben, bár elmondható, hogy egy lelkes de kis létszámú csapat dolgozott azon, hogy elkészítse a műsorokat. Az elhivatottság minden munkatársunkra jellemző, hiszen a helyi médiumokra jellemző módon gyakran két-három munkafolyamatot végez egy ember, a helyszíni forgatásoktól a vágáson át, a kész műsor adásba szerkesztéséig.

    

Adásaink a helyi kábelszolgáltatók (Invitel, UPC) alapcsomagjaiban elérhetőek. Új műsorral páros héten kedden 18:00 órától jelentkezünk, melyet megismétlünk csütörtökön 10:00 és 18:00 órától, szerdán és pénteken 20:00-órától, valamint szombaton 14:00 és vasárnap 10:00 órától. A weboldalunkról (www.berettyotv.hu) közvetlenül is elérhető a Berettyó Televízió saját digitális csatornája, melyet rendszeresen és aktívan használunk, hogy eljuttathassuk híreinket az itt élőkhöz. A mobilról, vagy táblagépről internetezők a www.mobil.berettyotv.hu oldalon böngészhetnek a hírek, képgalériák és videók között.

                              

                           

 

Elérhetőségünk:

Berettyó Kulturális Központ - Médiacsoport

4100 Berettyóújfalu, Bajcsy-Zs. u. 27.

www.berettyotv.hu

 
     
 
      Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez

  
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

Eseménynaptár
ESEMÉNYNAPTÁR                                                                 

 <<   2018 október   >> 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS