2019. augusztus. 22, csütörtök
Menyhért napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Közbeszerzési eljárásokról döntöttek

 
 
2018-02-05 13:17:45 |
 
 
Pályázatok beadása és közbeszerzési eljárások kiírása okán négy napirenddel tartottak rendkívüli ülést a városháza nagytermében január 31-én.


 


 

A régiók közötti közös, román-magyar projektek finanszírozására létrejövő pályázat keretében Margita testvérvárosunkkal közösen nyújtana be ajánlatot az önkormányzat.

Az elsőként tárgyalt és elfogadott előterjesztés szerint a tervezett projekt Berettyóújfalu központjában a piac, valamint a strand területén valósulna meg.

A projekt során a város 930 ezer eurós összköltséggel számolhat, 5 %-os önrész mellett.

A „Zöld város kialakítása” és a „Kerékpárút fejlesztése” Berettyóújfaluban” című projektek útépítési, illetve kerékpárút építési munkái elvégzésére nyílt eljárás keretében lefolytatandó közbeszerzés kiírásáról is döntött a testület. A két beruházás becsült értéke megközelíti a bruttó 500 millió forintot. Avárosi sportcsarnok energetikai felújítása és zöldfelületek kialakítása tárgyában- ajánlattételi felhívás megküldésével - közbeszerzési eljárás indításáról szólt a következő előterjesztés. Ebben az esetben lehetőség van arra, hogy az ajánlattételre felhívott gazdasági szereplők között a megadott pontozási, értékelési rendszer alapján döntsenek a kivitelezőről. Hagymási Gyula javaslatára az előterjesztésben szereplő vállalkozók mellett további helyi vállalkozónak is kiküldésre kerül a felhívás.

Gál László hozzászólásában azt mondta, hogy csak azok a vállalkozások vehetnek részt így a közbeszerzési eljárásban, akik ajánlattételi felhívást kapnak. Mások azonban nem.

A képviselők hosszas tanácskozást követően – elfogadva a kibővített ajánlattételre felhívó kiírást – támogatták a közbeszerzési eljárások lebonyolítását. 
Címkék: 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás: 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

Eseménynaptár
ESEMÉNYNAPTÁR                                                                 

 <<   2019 augusztus   >> 
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS