Hetedik alkalommal rendezték meg az Országos Közétkeztetési Szakácsversenyt Budapesten. A kétfordulós megmérettetés legjobb 12 csapata közé a KÖSZI-t képviselő, diétás konyhán dolgozó Dézsi Ferenc és Földesiné Dávid Ibolya szakácsok is bejutottak. A kimagasló eredmény elismeréseként emléklapot adott át Muraközi István polgármester a két versenyzőnek.
A szakácsok jelentkezését és felkészülését Kathóné Papp Éva élelmezésvezető segítette, mellyel nagyban hozzájárult a szép eredmény eléréséhez.
A június 16-ai döntőbe jutott csapatoknak négy óra hossza alatt húsz adagban kellett elkészíteniük ételeiket. A KÖSZI munkatársai által készített ételsor teljes egészében allergénmentes volt.
A KÖSZI szakácsai – a legrendezettebb és legtisztább konyharésszel – a döntőben hiba nélkül főztek, több zsűritagtól dicséretet kaptak. Kiemelkedő eredményükkel öregbítették Berettyóújfalu és a KÖSZI hírét.