2019. szeptember. 17, kedd
Zsófia napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Oktatói munkájukért kaptak elismeréseket a pedagógus napon

 
 
2019-05-31 13:46:19 | |
 
 
Tanítók és tanárok kaptak elismeréseket a Tankerületi Pedagógus Nap alkalmából május 29-én.


 


 

A Berettyóújfalui Tankerületi Központ harmadjára rendezte meg a pedagógusnapi ünnepséget, amelynek célja, hogy megjutalmazza azokat az oktatókat, akik a mindennapos munkájukon túl is olyan teljesítményt tudnak felmutatni a tehetséggondozás, a hátránykompenzáció, közéleti szerepvállalás terén, valamint az évtizedeken átívelő vezetői karrierjük során, amellyel kiemelkedő módon hozzájárulnak iskolájuk, településük és a tankerület jó hírnevének megőrzéséhez és gyarapításához. Az ünnepség helyszíne ezúttal a József Attila Általános Iskola volt. A megjelenteket Muraközi István polgármester és a Berettyóújfalui Tankerületi Központ igazgatója, Kapornai Judit is köszöntötte. 
 
Az ünnepi alkalmat a József Attila Általános Iskola diákjainak hegedű, ének, kórus, rézfúvós, akrobatikus és népi tánc bemutatója színesítette. 
A tankerület által adományozható elismeréseket az ünnepségen adták át. A kiemelkedő tehetséggondozó tevékenységért kategória kitüntetettje Krucsó Zoltán művésztanár, a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményegység-vezetője lett.
Kitüntetését a közéleti szerepvállalás kategóriában Bárány Zsolt, a hajdúszoboszlói Hőgyes Endre Gimnázium vegyész és kémia szakos középiskolai tanára vehette át.
 
Szintén közéleti szerepvállalás kategóriában kapott elismerést Herczeghné Balázsi Gyöngyi a 35 éve a Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában dolgozó pedagógus.
A hátránykompenzáció terén végzett kimagasló pedagógia munkájáért Nagyné Nagy Marianna, a Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola tanítójának és fejlesztőpedagógusának adományoztak tankerületi kitüntetést. A központ az idén nyugdíjba vonuló pedagógusoknak emlékplakettel köszönte meg munkájukat. Az elismerést Petrucz Jánosné a Zsákai Kölcsey Ferenc Általános Iskola igazgatója és Vályiné Pápai Róza Viola, a Létavértesi Irinyi János Általános Iskola vezetője kapta meg.
 


 
Címkék: 
Kapcsolódó képgaléria:
 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás: 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

Eseménynaptár
ESEMÉNYNAPTÁR                                                                 

 <<   2019 május   >> 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS