2024. április. 20, szombat
Konrád, Tivadar napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Oktatói munkájukért kaptak elismeréseket a pedagógus napon

 
 
2019-05-31 13:46:19 | |
 
 
Tanítók és tanárok kaptak elismeréseket a Tankerületi Pedagógus Nap alkalmából május 29-én.


 


 

A Berettyóújfalui Tankerületi Központ harmadjára rendezte meg a pedagógusnapi ünnepséget, amelynek célja, hogy megjutalmazza azokat az oktatókat, akik a mindennapos munkájukon túl is olyan teljesítményt tudnak felmutatni a tehetséggondozás, a hátránykompenzáció, közéleti szerepvállalás terén, valamint az évtizedeken átívelő vezetői karrierjük során, amellyel kiemelkedő módon hozzájárulnak iskolájuk, településük és a tankerület jó hírnevének megőrzéséhez és gyarapításához. Az ünnepség helyszíne ezúttal a József Attila Általános Iskola volt. A megjelenteket Muraközi István polgármester és a Berettyóújfalui Tankerületi Központ igazgatója, Kapornai Judit is köszöntötte. 
 
Az ünnepi alkalmat a József Attila Általános Iskola diákjainak hegedű, ének, kórus, rézfúvós, akrobatikus és népi tánc bemutatója színesítette. 
A tankerület által adományozható elismeréseket az ünnepségen adták át. A kiemelkedő tehetséggondozó tevékenységért kategória kitüntetettje Krucsó Zoltán művésztanár, a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményegység-vezetője lett.
Kitüntetését a közéleti szerepvállalás kategóriában Bárány Zsolt, a hajdúszoboszlói Hőgyes Endre Gimnázium vegyész és kémia szakos középiskolai tanára vehette át.
 
Szintén közéleti szerepvállalás kategóriában kapott elismerést Herczeghné Balázsi Gyöngyi a 35 éve a Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában dolgozó pedagógus.
A hátránykompenzáció terén végzett kimagasló pedagógia munkájáért Nagyné Nagy Marianna, a Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola tanítójának és fejlesztőpedagógusának adományoztak tankerületi kitüntetést. A központ az idén nyugdíjba vonuló pedagógusoknak emlékplakettel köszönte meg munkájukat. Az elismerést Petrucz Jánosné a Zsákai Kölcsey Ferenc Általános Iskola igazgatója és Vályiné Pápai Róza Viola, a Létavértesi Irinyi János Általános Iskola vezetője kapta meg.
 


 
Címkék:



 
Kapcsolódó képgaléria:




 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS