2024. április. 19, péntek
Emma napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
A város legjeit díjazták

 
 
2019-06-18 10:00:33 | Frissítve: 2019-06-24 13:13:18 |
 
 
A VÁROS LEGJEIT DÍJAZTÁK A városban működő általános-, középiskolák, szakképző és művészetoktatási intézmények kimagasló tanulmányi és sporteredményeket elért diákjait díjazták a LEG-ek napján, június 13-án.


 


 

A városban működő általános-, középiskolák, szakképző és művészetoktatási intézmények kimagasló tanulmányi és sporteredményeket elért diákjait díjazták a LEG-ek napján, június 13-án. Az ünnepi alkalmon köszöntőjében Muraközi István polgármester úgy fogalmazott, a résztvevők száma tükrözi a városban lévő oktatói munka emelkedő színvonalát.

Mint mondta, a diákok méltó módon képviselik iskolájukat, tanulmányi eredményükkel pedig a városnak, önmaguknak és családjuknak is dicsőséget szereznek. Köszöntője végén a polgármester gratulált a felkészítő tanároknak, az intézmény vezetőknek és megköszönte a tanévben nyújtott példaértékű munkájukat.

A LEG-eket az önkormányzat felhívására az intézményvezetők javaslatai alapján választották ki. A 112 egyéni diák mellett 32 csapat 187 tanulója vehette át a város elismerő emléklapját és a tárgyjutalmakat. Az egyéni jelöltek oklevelük mellé mozijegyet, strandbelépőt, fagyikupont, pendrive-ot és a LEG-ek logójával ellátott tornazsákot kaptak. A csapatokat ajándékutalvánnyal is díjazták.

A tanulók nem csupán tanulásban és sportban jeleskednek, hanem művészetekben is. Ebből pedig ízelítőt is kaptak a megjelentek: Kovács Adél a LEG-ek napjára Aranyosi Ervin: Legyen szíved boldog című versével készült, a Diószegi Kis István Református Általános Iskola Kacor citeraegyüttese Bihari dalcsokrával színesítette a rendezvényt. Balogh Zsuzsa a József Attila Általános Iskola tanulója énekes produkciót, a Diószegi Kis István Református Iskola tanulói pedig furulya kánont adott elő.  A diákok kitüntetésének átadása után a József Attila Általános Iskola énekkara Bródy János: Nem születtem varázslónak című dalával zárta a LEG-ek napját.



 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS