2024. április. 19, péntek
Emma napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Toborzóiroda nyílt Berettyóújfaluban

 
 
2019-07-31 11:58:10 | Frissítve: 2019-09-12 11:55:09 | |
 
 
Várhatóan 2020 végére felépül az új Büntetés-végrehajtási Egészségügyi Központ, amely kettőszáz munkahelyet teremt városunkban. A személyzet kiválasztásának segítésére toborzóirodát nyitott a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Berettyóújfaluban.


 


 

A Bocskai utca 12. szám alatt található iroda átadásán dr. Vitányi István hangsúlyozta: a Bv. Egészségügyi Központ megépítésével mindenki jól jár a térségben. Az országgyűlési képviselő említést tett arról is, hogy Komádiban egy ötszáz férőhelyes börtön fog megépülni. Ez a két beruházás több mint négyszáz embernek ad majd munkát. A berettyóújfalui létesítmény kapcsán elhangzott, azon túlmenően, hogy létrejön ez a modern, 21. századi igényeknek megfelelő egészségügyi központ, a polgári lakosság is profitál a dologból. – A Gróf Tisza István Kórház jelentős mértékű gépműszer beszerzéshez jutott hozzá 1,6 milliárd forint értékben. Ennek köszönhetően művese állomás, MRI jön létre, amit minden lakos használhat majd egy elkülönített részen. Ez egyedülálló hazánkban, hiszen Tökölön „csak” elítéltek gyógyításával foglalkoznak, itt azonban szimbiózisban fog működni a kettő – tette hozzá dr. Vitányi István.
Bónácz János alpolgármester a Bv. Egészségügyi Központhoz kapcsolódó fontosabb történéseket elevenítette fel. Emellett arról is beszélt, reményeik szerint sok helyi és környékbeli érdeklődő látogat majd el a toborzóirodába jelentkezés céljából.
Sipos János, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokság Humán Szolgálatának megbízott vezetője a jelentkezőkkel szembeni elvárásokat ismertette. A kritériumok: hozzájárulás – önkéntes vállalás alapján – hivatásos jogviszony létesítéséhez, magyar állampolgárság, 18. életév betöltése, állandó belföldi lakóhely, büntetlen előélet, legalább középfokú, állami iskolai végzettség, egészségi, pszichikai, fizikai alkalmassági követelmények tekintetében megfelelés a hivatásos szolgálathoz meghatározott elvárásoknak. A körlet- és biztonsági felügyelő pozíciók mellett kiemelt szerepe van az egészségügyi szakdolgozóknak is. Azon kollégák esetében, akik jelenleg nem rendelkeznek ehhez kötődő végzettséggel, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága térítésmentesen biztosítja számukra a további beiskolázást Berettyóújfaluban. Először – 14 hetes – felügyelői képzéseket tartanak, majd ápolói képzettség megszerzésére van lehetőség kilenc hónapos OKJ-s oktatás keretében.
A toborzóirodában hétköznapokon 8 és 16 óra között, szerdánként 8-tól 18 óráig várják a jelentkezőket. A büntetés-végrehajtási hivatásról és lehetséges pozíciókról további információk – a helyi iroda mellett – a büntetés-végrehajtás hivatalos oldalán találhatóak, de a 06-1/301-8396-os telefonszámon is lehet tájékoztatást kérni.
 


 
Címkék:



 
Kapcsolódó képgaléria:




 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS