2024. április. 19, péntek
Emma napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Munkahelyeket teremt az új fémipari vállalkozás

 
 
2019-11-14 13:53:14 |
 
 
Tizenhárom munkahelyet teremt az a több mint 650 millió forintos beruházás, melyet az Opus-Team Kft. valósít meg Berettyóújfaluban.


 


 

A város ipari parkjában lévő új, ezer négyzetméteres csarnok ünnepélyes átadóját november 10-én tartották. Öröm azt látni, hogy az egykor vályogvető helyén ma már ipari park létesült, ahol munkahelyteremtő vállalkozás kezdi meg működését – mondta Vitányi István az átadó eseményen. Az országgyűlési képviselő szerint egyre jobban érződik, hogy a térségbe érkező infrastrukturális fejlesztések egy irányba tartanak, és ezzel ideális gazdasági körülményt teremtenek ahhoz, hogy egy kis és középvállalkozás találja meg számítását, és helyi munkavállalókat tudjon alkalmazni.
 
A berettyóújfalui önkormányzattal pályázatok elkészítésében már több éve együttműködő vállalkozás új tevékenységi körének helyszínéül is a várost választotta. Ebből pedig – mondta Muraközi István – az itt élők is és az önkormányzat is profitálhat. Utóbbi az adóbevételeit növelve még többet fordíthat arra, hogy jó legyen a városban élni, családot nevelni, munkát vállalni.
 
Az új üzem helyszíne a Nagyvárad és Debrecen közötti, a gazdasági életben is hídként funkcionáló település, amelyből a cég a jövőben profitálni szeretne.  Az egy éve átadott gyorsforgalmi úthálózat is hozzájárult ahhoz, hogy az Európai Unió által is támogatott fejlesztést Bihar központjában valósítsák meg. Erről Joó Szabolcs, a cég ügyvezetője beszélt az átadón. 
A fémipari termékeket előállító vállalkozás egy műszakban kezdi meg a munkát, évente legalább 3-4 ezer tonna megmunkálása a cél, mindezt a legkorszerűbb eszközökkel, sok hozzáadott értékkel.
 
A szalagot Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, Virágh Péter és Joó Szabolcs, az Opus Team Kft. ügyvezetői, Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere, valamint a kivitelezést végző Presztizs Team Kft. ügyvezetője, Struba Péter vágta át.
 


 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS