2020. szeptember. 26, szombat
Jusztina napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Átadták a zöld város projekt helyszíneit

 
 
2020-02-05 14:19:59 |
 
 
Ünnepélyes keretek között január 31-én adták át azt a tíz helyszínt, amelyek a „Berettyóújfalu, az egészséges zöld város” címet viselő projekt keretében 700 millió forintból újultak meg. A szalagot Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, Vitányi István országgyűlési képviselő, Muraközi István polgármester, Bónácz János alpolgármester és Kiss Tamás, a városrész önkormányzati képviselője vágta át. A pályázat átfogó célja a közösségi élet fejlesztése volt a helyi értékek megerősítésével.


 


 

Az ünnepi alkalmon Vitányi István úgy fogalmazott, jelentős állomás ez a település életében. Az országgyűlési képviselő szerint ez a projekt hozzájárul a város népességmegtartó erejének növeléséhez.
 
Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke úgy véli, két célt szolgál az egészséges zöld város pályázat.
 
„Különleges nap ez a mai” – kezdte gondolatait Muraközi István. Városunk polgármestere a legkomplexebb projektnek nevezte a zöld város pályázatot, hisz – ennek keretében – tíz helyszínen valósult meg beruházás a településen.
 
Az eredménykommunikációs könyvet Demény Zsolt pályázati referens mutatta be, aki ismertette a projekt keretében megvalósuló beruházásokat is.
 
A zöld város soft elemeiről Lisztes Éva beszélt. A Berettyó Kulturális Központ igazgatóhelyettese elmondta, a pályázat részeként a közlekedésbiztonság és a közbiztonság javítását segítő, egészségtudatosságra ösztönző rendezvényeket, sportnapokat, versenyeket szerveztek.
A programot a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde apróságainak műsora színesítette.
 


 
Címkék: 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás: 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

Eseménynaptár
ESEMÉNYNAPTÁR                                                                 

 <<   2020 március   >> 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS