2020. szeptember. 26, szombat
Jusztina napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
72.500 euróból újultak meg közszolgáltatások Berettyóújfaluban

 
 
2020-02-05 14:27:53 |
 
 
Január utolsó napján tartották a „Közigazgatási híd a román-magyar határmenti városok között” című projekt zárórendezvényét a városháza nagytermében. Az öt települést magába foglaló pályázat összköltsége 362.500 euró volt, amely egyenlő arányban oszlott el a résztvevők között.


 


 

A projektzáró rendezvényen Muraközi István úgy fogalmazott, legfontosabb feladatuk az itt élők, a közjó szolgálata.
 
Todoca Ioan polgármester elmondta, Élesden – a projekt részeként – eszközbeszerzés valósult meg.
Botos Sándor polgármesteri tanácsadó hangsúlyozta, a pályázatnak köszönhetően Margitta számos lehetőséget kapott a fejlődésre.
Sólyomkővár község polgármestere, Lasak Benedek úgy fogalmazott, jó tapasztalat volt számukra részt venni ebben a projektben, melynek keretében sokat tanultak egymástól.
Szarvas városának ez volt az első határon túli pályázata – tudtuk meg Prievaráné Mácsár Esztertől. A nemzetközi pénzügyi referens arról számolt be, a projekten elnyert pénzösszeget a tanácskozó hangosítására fordították a településen.
Vojtkó Ferenc, a SMAPP Támogató Kft. projektmenedzsere Berettyóújfalu megújult honlapját mutatta be. A weboldal többnyelvű, modern, reszponzív és akadálymentes.
A városháza nagytermében megvalósult fejlesztésekről Sólya László, a Városfejlesztési Iroda vezetője beszélt. A felújított nagyteremben új asztalokat és székeket, audiovizuális eszközöket helyeztek el, emellett szavazórendszert is kiépítettek.
Az eseményen a pályázatban, illetve kivitelezésben résztvevőknek emléklappal és egy kisebb ajándékkal köszönték meg a munkáját.
 


 
Címkék: 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás: 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

Eseménynaptár
ESEMÉNYNAPTÁR                                                                 

 <<   2020 január   >> 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS