2024. április. 20, szombat
Konrád, Tivadar napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Korlátozzák az üzletek nyitvatartását

 
 
2020-03-17 13:49:05
 
 
A Muraközi István polgármester közösségi oldalán közzétett tájékoztatójából kiderül, hogy március 17-étől az országos veszélyhelyzet miatt újabb korlátozásokat vezettek be, mely a berettyóújfalui üzletekre, éttermekre, boltokra is vonatkozik.


 


 

A korona vírus terjedési sebességének csökkentése érdekében keddtől az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, a gyógyszertár, a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az üzemanyag-töltőállomás, a dohánybolt kivételével minden más üzletben és annak helyiségeiben 15 óra után reggel 6 óráig az üzlet alkalmazottain kívül másnak tartózkodni tilos! Az intézkedés kiterjed a vendéglátó egységekre is, annyi engedménnyel, hogy a 15 óra és 6 óra között megrendelt ételeket kiszállíthatják, valamint a megrendelés, átvétel, kifizetés céljából és időtartamára korlátozva megengedett az üzletben való tartózkodás. Rendszeres zenés-táncos rendezvény, egyéb rendezvény és gyűlés helyszínén tartózkodni tilos.
A rendelet értelmében nem minősül rendezvénynek a vallási közösség szertartása, a polgári házasságkötés, és a temetés. 
Szabálysértést követ el, aki vendéglátó üzletben, rendszeres zenés, táncos rendezvényen, a rendezvény helyszínén, valamint meg nem engedett időpontban tartózkodik. Szabálysértés esetén a pénzbírság legalacsonyabb összege ötezer forint, legmagasabb összege ötszázezer forint. A rendelet szerinti korlátozó intézkedések betartását a rendőrség ellenőrzi.
 


 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS