2024. április. 20, szombat
Konrád, Tivadar napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Szájmaszkokat gyártanak a helyi üzemben

 
 
2020-04-03 13:39:19 | Frissítve: 2020-04-03 13:42:20
 
 
Berettyóújfalu önkormányzata szájmaszkokat rendelt a Beriv Ruhaipari Zrt.-től. A berettyóújfalui székhelyű ruhaipari céggel sikerült a városnak megállapodnia a szájmaszkok gyártásáról.


 


 

Az orvosi textiliából készülő, mosható szájmaszkokat a cég kedvezményes, önköltségi áron adja a város részére. Az önkormányzat az intézményeiben dolgozók részére ingyenesen biztosítja a maszkokat, emellett pedig valamennyi 65 év feletti lakosnak is eljuttatja ugyancsak ingyenesen. Ez 3240 maszk csomagolását és eljuttatását jelenti, melyben önkormányzati dolgozók, a BSZSZK munkatársai és az egyéni képviselők nyújtanak segítséget Az első ezer darab kiszállítása április első napjaiban már el is kezdődött.



Berettyóújfalu részére 8000 szájmaszkot gyártanak a Beriv üzemében


Berettyóújfalu eddig 8000 maszkot rendelt a Beriv Ruhaipari Zrt.-től, a cég pedig társadalmi felelőségvállalásként  más megrendelését félretéve most a maszkok gyártására állt át. A helyi kórháznak is juttatott ingyenesen szájmaszkot, mely mosható, fertőtleníthető orvosi textíliából készül, abból, amiből orvosi ruhák, köpenyek is. A 120 alkalmazottat foglalkoztató berettyóújfalui vállalkozás már más környékbeli település megrendelésének is eleget tesz, tájékoztatásuk szerint több tízezer maszkot fognak elkészíteni a következő napokban, hetekben.


A polgármesteri kabinetirodában csomagolják a szájmaszkokat a 65 év felettiek részére


Az önkormányzat közreműködésével az itt élőknek lehetősége lesz a Beriv által gyártott maszkok kedvezményes arú megvásárlására is, a Berettyó Kártya szociális elfogadóhelyeire is szállítanak belőlük.



 



 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS