2024. április. 16, kedd
Csongor napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Könyvtár olvasók nélkül ̶ már nem sokáig…

 
 
2020-06-09 13:24:34
 
 
A 2020-as évet a Sinka István Városi Könyvtár a változások évének tervezte. A megújuló Kálvin téri épületünkben a könyvtári tereket is megújítjuk. Az újonnan kialakításra kerülő rendezvénytermünkben, a kamaszkuckóban, a gyermekkönyvtár könyvkockájában számos interaktív elemmel gazdagodva tervezzük megmutatni, hogy Berettyóújfaluban van értéke a kultúrának.


 


 

Ezt a könyvtári terek igényes kialakításával is igyekszünk erősíteni olvasóinkban. 
Terveinket a világjárvány miatt életbe lépő korlátozások nem változtatták meg, a könyvtár dolgozóinak mégis megváltozott körülmények között kell végezniük az utóbbi időben a feladataikat. A könyvtári feldolgozó munkát home office-ban végezzük. Kollégáink az ingyenessé váló digitális adatbázisokban helytörténeti kutatásokat végeznek, és előkészítettük az esedékes állományellenőrzés dokumentációját is. Berettyószentmártonban a fiókkönyvtár jelenleg nem látogatható, de a Digitális Jólét Program Pont (NET-Kuckó) szolgáltatásai telefonon elérhetők. A zárás ideje alatt leltározunk, és az alapos fertőtlenítő takarításra is sor kerül.
Bízunk benne, hogy az enyhítő intézkedések hamarosan a könyvtárakra is kiterjednek, és a főépület átadása előtt a berettyószentmártoni fiókkönyvtárban minél hamarabb újra találkozhatunk olvasóinkkal. Amint lehetőségünk lesz rá, a Rendezvényházban a Tourinform Iroda munkatársainak segítségével biztosítjuk a folyóiratok helyben olvasását. A zárás alatt is beszerezzük a könyvújdonságokat, amiket folyamatosan feldolgozunk, és már csak a könyvbarátokat várják, hogy hazavigyék őket.
Kedves Olvasóink! Reméljük, hamarosan találkozhatunk Önökkel!
 
SZVG


 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS