2024. április. 16, kedd
Csongor napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
A Berettyó Kártya ügyfélszolgálat és Tourinform iroda hírei

 
 
2020-06-09 13:39:53
 
 
2020. június 2-től újra a megszokott nyitvatartással várnak mindenkit a Berettyó Kártya ügyfélszolgálat és a Tourinform iroda munkatársai. A Berettyó Kártya használatával kedvezményesen vásárolhatnak a berettyóújfalui elfogadóhelyeken, emellett az ország számos pontján is. Az elfogadóhelyek listáját és minden további fontos információt a www.berettyokartya.hu honlapon olvashatnak. Érdemes követni a kártya Facebook oldalát is, ahol minden újdonságról értesülhetnek. (https://www.facebook.com/Berettyó-Kártya) Továbbra is várjuk leendő kártya elfogadóhely partnereink csatlakozását!


 


 

A Tourinform iroda termékeinél is igénybe vehető a Berettyó Kártya. Kedvezményes áron vásárolhatják meg a Berettyóújfalu bögréket, nyakpasst, kulcstartót, hűtőmágnest, tarisznyát, térképet, az Y-FOOD Kft. által kifejlesztett új, különleges, fűszernövény alapú mézkészítményeket. Egyéb termékeink, a papírfonással készült fényképes dobozok, bortartók, a Bihari Múzeum kiadványai, egyéb helytörténeti, népzenei kiadványok, szűrrátétek, valamint a furtai Brill természetes lúgos és jódos ásványvíz is megtalálható a polcokon. Újra kaphatók irodánkban Terézia Mama Gyógynövényes Kertje termékei is!
Termékeinkről online katalógusunkból tájékozódhat az alábbi linken és a QR-kód használatával: http://berettyokk.hu/page/tourinform
 
A Tourinform iroda és a Berettyó Kártya ügyfélszolgálat nyitvatartása 2020. június 2-től:
Hétfő, kedd, szerda: 8:00-16:00
Csütörtök: 10:00-18:00
Péntek: 8:00-16:00
Szombat: 8.00-14.00
Vasárnap: zárva
 
Az előírásnak megfelelően egyszerre csak egy ember tartózkodhat az ügyfélszolgálaton, továbbá kötelező a száj és orr eltakarása!
Cím: 4100 Berettyóújfalu, Szent István tér 11. (Rendezvényház)

 



 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS