2024. április. 24, szerda
György napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Újranyitás a BKK egységeinél

 
 
2020-07-03 11:50:11 |
 
 
Idén márciusban a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzetet követően a Berettyó Kulturális Központ legtöbb egysége is bezárta kapuit. Közel három hónapnyi zárvatartás után a Tourinform Iroda június 2-a, a Sinka István Városi Könyvtár Fiókkönyvtára és Információs Központja, valamint a Nadányi Zoltán Művelődési Ház június 22-e óta várja újra a látogatókat.


 


 

A Makk Kálmán Mozi júliusi programja már összeállt, amely a mozi honlapján és Facebook oldalán is megtekinthető.
Lisztes Évától megtudtuk, a művelődési ház több programmal is készül a július-augusztusi időszakra. Július 2-án nyílik L. Ritók Nóra grafikusművész jubileumi kiállítása a Bihar Vármegye Képgalériában. A három alkalmas Zenés Nyári Estéken a Simple Blues Band és a Daniel Speer Brass ad koncertet a művelődési ház udvarán, emellett a Dívák show is a városba érkezik. Augusztus 17-e és 19-e között tartják meg a Nyári Művészeti Fesztivált a Makk Kálmán Mozi udvarán. A három est során a dixieland és a blues zenéké lesz a főszerep, de a János vitéz című színdarab is színesíteni fogja a programot a Déryné Társulat előadásában. Augusztus 20-át pedig a szokásos módon, kiállításmegnyitó és kenyérszentelés keretében ünnepli Berettyóújfalu.
Június második felében a Sinka István Városi Könyvtár is újra kinyitotta kapuit, azonban a főtéren található könyvtár felújítása miatt egyelőre a fiókkönyvtár és az információs központ várja az olvasókat.
 
A Tourinform Iroda június eleje óta a megszokott nyitvatartással és szolgáltatásokkal várja újra a látogatókat.
 
A Berettyó Kártya ügyfélszolgálat is nyitva áll mindenki előtt, a számos kedvezményre jogosító kártyához a Tourinform Iroda nyitvatartási idejében juthatnak hozzá az érdeklődők.
 


 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS