Negyedik alkalommal vett részt a Közintézmények Szolgáltató Irodájának csapata az Országos Közétkeztetési Szakácsversenyen. Dézsi Ferenc és Földesiné Dávid Ibolya kettőse eddigi legjobb eredményét érte el a megmérettetésen, a diétás szakácsok munkáját az Oldalas magazin különdíjával ismerték el.
A kimagasló eredmény elismeréseként Ulicsné Erdős Erzsébet, a KÖSZI intézményvezetője és Muraközi István polgármester köszöntötte a versenyzőket szeptember utolsó napján.
Dézsi Ferenc és Földesiné Dávid Ibolya egy háromfogásos menü receptjével, fotóival, tálalási javaslatával és nyersanyagszámításával jelentkezett a versenyre, ahol bekerültek a döntő tizenkét csapata közé. Felkészülésüket és munkájukat Kathóné Papp Éva segítette.
A versenyzőknek négy órájuk volt a menük elkészítésére. A KÖSZI szakácsai ízléses és finom ételek készítésére törekedtek.
A KÖSZI szakácsai a versenyen több zsűritagtól dicséretet kaptak, kiemelkedő eredményükkel öregbítették Berettyóújfalu és a Közintézmények Szolgáltató Irodájának hírét.