2024. április. 19, péntek
Emma napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Divatbemutatóval és blues koncertekkel kezdődött meg a Szent István-napi ünnepsorozat

 
 
2021-08-30 07:59:23 |
 
 
Városunkban idén egy háromnapos rendezvénysorozat keretében zenés, kulturális programokkal készültek az államalapítás megünneplésére. Augusztus 18-án a blues mellett a divat állt a középpontban. A Szent István-napi programsorozat a Vogue Modellügynökség show-divatbemutatójával vette kezdetét.


 


 

A Nyíregyházáról érkező ügynökség a bemutató során szeretett volna minden korosztályt elérni, modelleik az idei nyári trendek mellett a 2021-es őszi divat legújabb kollekcióit mutatták be.
 
Fiatalos top divat, klasszikus elegancia, gyermekruházat, utcai lezser, és hanyag elegancia. A modellügynökség igyekezett a klasszikus 2021-es trendeket bemutatni az elegáns öltözetektől kezdve egészen a strandok, tengerpartok divatjáig.
 
A nyitónapon a ruhák, a divat, valamint a tánc után a zene, azon belül is a blues dallamok vették át a szerepet a Szent István téren. A nagyoktól kezdve egészen a legkisebbekig szép számmal gyűltek össze szórakozni vágyók a helyi kötődésű Simple Blues Band fellépésen. A zenekar az estre a legnagyobb blues legendák dalainak feldolgozásával készült. Freddie King, B. B. King, Albert Collins mellett Eric Clapton világhíres dalai csendültek fel városunk színpadán. 
 
„Minden zenekar álma, hogy egyszer legyen egy saját albuma, melyen ők maguk szólaltatják meg többek között azokat a dalokat, amik hatással voltak zenei pályafutásuk kezdetére” – mondta Csontos Péter a készülőben lévő első, saját albumukkal kapcsolatban.
 
A Simple Blues Band-et a velük jó barátságban lévő Borsodi Blues Collective követte a színpadon. A 2005-ben Békéscsabán megalakult formáció felállása az évek során többször változott már, 2017 óta azonban nyolc fővel járják Magyarországot, illetve Európát.
 


 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS