2024. április. 20, szombat
Konrád, Tivadar napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Két év után újra majálisozott a város

 
 
2022-05-27 08:59:02 |
 
 
Két év kihagyás után ismét változatos előadások, színes programok, illetve a kitelepült standok jóvoltából megannyi kikapcsolódási lehetőség várta a majálisra érkező kicsiket és nagyokat a Szent István téren.


 


 

A délutánt a 16 éves múltra visszatekintő Kelet Kincse Egyesület hastáncosainak bemutatója nyitotta meg. A felnőtt és a junior csoport műsorában klasszikus, illetve fantázia táncokat láthatott a közönség.
 
Az orientális táncokat Kaczor Feri – vagy ahogy sokan ismerik – a mulatós zene koronázatlan királyának régebbi, valamint pár hete megjelent albumának slágerei követték. A zenészt a berettyóújfaluiak mellett többek között a Hódmezővásárhelyről, valamint a Dunántúlról érkező rajongói várták a főtéren.
 
Magyar örökzöld slágerekben sem volt hiány az idei majálison. A mulatós dalokon kívül Kiss Alexandra „Ébredj Rock&Rólia!” című előadásában a legismertebb hazai, ikonikus rock and roll zenék is felcsendültek a színpadon.
A május elsejei programokkal a kisgyermekes családoknak is kedveztek. A Bibuczi Zenekar már sok-sok gyermekhez eljutott zenés mesejátékával. A háromtagú formáció városunkba a „Nagyotmondó Tóbiás” című interaktív előadásával érkezett, így a legkisebbek is jól érezhették magukat a délután során.
A vasárnapi programok sorozata az egyéni zenei stílusú ManGoRise koncertjével zárult. A zenekar egyre nagyobb tömegeket mozgat meg az underground-ot és a mainstream pop-ot ötvöző dalaival, melyek mondanivalójára a trió igen nagy hangsúlyt fektet.
 
Az előadásokkal párhuzamosan játszóházak, ugrálóvár, illetve standok kínáltak különböző foglalkozásokat kicsiknek és nagyoknak. A BSZC Bessenyei György Technikum asztalánál többek között arcfestés és lufihajtogatás, a Csiga-Ház Szociális Szolgáltató Intézmény standjánál pedig népi játékok, illetve kézműves, kreatív foglalkozások várták a majálisra érkezőket, akik az ÉDES Egyesület jóvoltából egészségügyi szűrővizsgálatokon is részt vehettek a délután folyamán.
 


 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS