2024. április. 26, péntek
Ervin napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Népszerű fellépők, óriási közönségsiker a város napján

 
 
2022-05-31 09:13:48 |
 
 
Vastag Csaba, Manuel, a Groovehouse, Hevesi Imre és László Attila előadásaitól volt hangos a Szent István tér és környéke május 21-én. A város napja alkalmából rendezett, minden korosztálynak kedvező koncerteket nagy érdeklődés övezte, a főtér színig telt a szórakozni vágyó közönséggel.


 


 

A szombati délután első előadása első sorban a gyermekeknek szólt, de a szülők is érdeklődve hallgatták Hevesi Imre gyermekkoncertjét, aki különféle megzenésített verseket, illetve dalokat hozott a gyermekközönség számára.
 
A mókás gyermekdalokat jól ismert magyar slágerek váltották a színpadon László Attila előadásában. A Kézdivásárhelyről származó, tehetségkutató műsorban felfedezett fiatal énekes első berettyóújfalui koncertjére színes összeállítással érkezett.
 
A délután egy újabb tehetségkutatóból ismertté vált fellépővel folytatódott. Sokak nagy kedvence, Manuel élete a műsornak köszönhetően 180 fokos fordulatot vett, hamarosan első albumával örvendezteti meg rajongóit.
 
A köztudatba nemrég berobbant énekest az egyik leghíresebb hazai együttes, a Groovehouse követte. A duó zenéiért sokan rajongtak a 2000-es években és rajonganak ma is. Hogy minek köszönhető, hogy az együttes tagjai már 25 éve együtt tudnak zenélni, arról Judy beszélt.
 
A koncertek között egy igazán látványos, pörgős, nem mindennapi kerékpáros bemutatót láthatott a közönség a Szent István téren. Az orosházi Extreme Bike Show csapata 2019 májusában jött létre, kerékpáros showműsoruk azóta számos rendezvényt színesített már. 25-30 perces programjukat évente frissítik, újabb extrém elemekkel, koreográfiákkal tűzdelik meg. Mutatványaik mögött komoly felkészülés áll, produkciójuk pontos végrehajtásához nagyfokú koncentráció szükséges. Műsoruk a biciklis ugratások mellett olyan látványos elemekből áll, melyek bemutatásához bátor önkéntesek is kellenek. Bevállalós jelentkezőkben városunkban sem volt hiány, többen is jelentkeztek, hogy a merész mutatványokban segédkezzenek.
 
Az este utolsó koncertje előtt Muraközi István polgármester ajándékkal fejezte ki gratulációját a város nevében Dr. Vitányi Istvánnak az április 3-ai választásokon elért eredményeiért, megköszönve a 7. parlamenti ciklusát megkezdő képviselőnek az eddig közösen elért sikereket. Vitányi István úgy fogalmazott, az elért eredmény csapatmunka volt. Hozzátette, köszöni a sok szavazatot és a bizalmat, a jövőben is, ugyanúgy, mint eddig megpróbál megfelelni az elvárásoknak és a kihívásoknak. 
A városnapi rendezvény egy látványos műsorral, a népszerű énekes, Vastag Csaba koncertjével ért véget.
 


 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS