2023. október. 2, hétfő
Petra napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Zenei sokszínűség a Szent István-napi rendezvényen

 
 
2022-09-15 09:56:29 |
 
 
Az Aqua Manók gyermekműsora nyitotta a Szent István-napi programok sorát városunkban.


 


 

A családi kisvállalkozás 2011 óta áll a szórakozásra vágyó gyermekek és családok szolgálatában. Az Aqua Manók mindig a jókedvre fektetik a hangsúlyt, céljuk, hogy a résztvevők élményekkel telve távozzanak műsoraikról. Nem volt ez másként az augusztus 19-ei alkalmon sem.

A zenés interaktív műsort követően a rapzene rajongóinak kedveztek a szervezők. A jó hangulatért az egyik legnagyobb hatású magyar hip-hop csapat, az Animal Cannibals felelt.

Az 1989-ben alakult Animal Cannibals népszerűsége máig töretlen. Ennek kapcsán arról kérdeztük Ricsipít és Qka MC-t, a mai előadók, csapatok lehetnek-e annyira sikeresek, illetve közismertek a rap műfajában, mint amilyenek ők is már több mint 30 éve.

Szent István napjához kapcsolódó dalok is felcsendültek Koroknai Árpád, a Zorall és KORI zenekarok frontemberének előadásában.

Őseink csatáinak hangulata, mindennapi életének pillanatai elevenedtek meg a Kurul Dobosok műsorában.

A 2009. március elején alakult formáció tagjai saját maguk készítik dobjaikat, melyek mellett más különleges hangszerek is szerephez jutnak a fellépéseken.

A nap csúcspontja a kettő órás Nagy Feró és a Beatrice koncert volt, melyre több százan voltak kíváncsiak.

Habár az együttes az évek során többször feloszlott, majd újjáalakult, valamint a tagokat illetően is történtek változások, a Nagy Feró és a Beatrice még napjainkban is hatalmas rajongótáborral rendelkezik, illetve fellépésekben sem szűkölködik.

Nagy Feró három évig volt az X-Faktor és „A Dal” c. műsorok zsűritagja, melyekben sok kezdő előadó, illetve együttes bontogatta szárnyait. A Kossuth-díjas rockzenésztől megtudtuk, nagy drukkere a fiatalabb énekeseknek és zenekaroknak, akiknek azt tanácsolja, másolás helyett próbáljanak új zenét csinálni.

A fantasztikus hangulatú koncerten a közönség a zenekarral együtt énekelte a Beatrice legnagyobb slágereit, amely méltó lezárása volt az estének.



 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS