2024. október. 22, kedd
Előd napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Jakupcsek Gabriella hozta el A napos B oldal című kötetét városunkba

 
 
2024-10-01 13:33:07 |
 
 
„Kifogást mindig mindenre lehet találni. És az ember olyan, hogy keres is.”– írja az ismert talkshow-műsorvezető, Jakupcsek Gabriella A napos B oldal című könyvében, amit szeptember 20-án mutatott be a berettyóújfalui közönségnek a Művelődési Házban. A helyi olvasók nem kerestek kifogást, zsúfolásig megtöltötték a termet, ahol a népszerű író, újságíró egy beszélgetés keretében bontotta ki a könyvben is megfogalmazott személyes, sok esetben humorral, és öniróniával átszőtt gondolatait.


 


 

A szerző ebben a művében elsősorban a negyvenes és az azon túli korosztályt igyekszik megszólítani, és közvetlen módon, saját élettapasztalataiból merítve, illetve azokat neves szakemberek látásmódjával kiegészítve beszél a változókor, az életközepi válság küzdelmekkel teli, ugyanakkor helyenként mégis derűs időszakáról.
 
A könyvbemutató második felében helyet kapott egy interaktív rész is, ahol maga az olvasóközönség tehette fel az őket foglalkoztató kérdéseiket, vagy oszthatták meg saját, személyes tapasztalataikat a témával kapcsolatban. A szerző elárulta, A napos B oldal című könyvében több olyan téma is helyet kapott, melyeket az olvasók által feltett kérdések ihlettek, és ezek hatására született meg az ezt követő könyve is Csakazértis szerelem címmel, amiben elsősorban az öregedés folyamán megélt szerelmi kapcsolat kerül a középpontba, illetve pillanatnyilag is a mindennapi kapcsolataink, családi kapcsolataink állapota és minősége foglalkoztatja.
 
A kortól nem feltétlenül válik bölcsebbé is az ember, néha csak egyik nap jön a másik után, és mire észbe kapunk, már a B oldal forog. Gyakran pedig csak ilyenkor ismerjük fel, hogy egyre több gondolatunk után cserélődtek a mondatvégi pontok kérdőjelekre. Jakupcsek Gabriella könyvében arra buzdít, hogy ne adjuk fel akkor sem, ha már átléptünk a negyedik, ötödik, vagy mint a szerző is a hatodik x-en, mert bizony a B oldal is lehet napos.
A bemutató után az olvasóknak lehetőségük nyílt beszerezni a művet, illetve a szerző korábbi köteteit is megvásárolhatták a dedikálás mellett.
 


 
Címkék:



 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS