2021. szeptember. 22, szerda
Móric napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Négy napirend a rendkívüli ülésen

 
 
2021-07-23 13:12:39 |
 
 
Négy napirend várt megtárgyalásra a július 15-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésen. Köztük döntés született külterületi utak fejlesztésére vonatkozó pályázat benyújtásáról is.


 


 

Közbeszerzési eljárás megindításáról született döntés az első napirend előterjesztése szerint. Az 500 millió forintos, 100%-os támogatási mértékű projekt célja többek között a társadalmi felzárkózás érdekében a területi különbségek csökkentése, valamint a minőségi humán közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása.
 
Az előterjesztést végül egy tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.
Külterületi helyi közutak fejlesztésével kapcsolatos pályázati kiírásról is döntöttek az ülésen. Ez a projekt 300 millió forintos támogatást tesz lehetővé, melyből a Morotva és a Monostor utcák külterületi szakaszai újulnak meg.
 
 
A határozati javaslatot egyhangúlag szavazta meg a képviselő-testület.
Még egy közbeszerzési eljárás megindításáról szóló előterjesztés várt megtárgyalásra az ülésen. A TOP-os pályázat megvalósítása a berettyóújfalui járás területére terjed ki, a közbeszerzés tárgya pedig munkaerőpiaci szolgáltatások nyújtása, valamint a befektetésösztönzés.
 
 
Az előterjesztést végül nyolc igen és egy tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.
 
A rendkívüli ülés utolsó napirendi pontja a házi gyermekorvosi praxis 2021. szeptember 1-jétől történő további működtetéséről szólt. Az előterjesztés szerint Dr. Kin Ágnes gyermekorvos szeptember 1-jével nyugdíjba szeretne vonulni, ezért az önkormányzattal kötött szerződését augusztus utolsó napjával fel kívánja mondani.
 
Az előterjesztés összesen hét határozati javaslatot tartalmazott, melyeket a képviselő-testület minden jelen lévő tagja egyöntetűen megszavazott.
 


 
Címkék: 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás: 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

Eseménynaptár
ESEMÉNYNAPTÁR                                                                 

 <<   2021 szeptember   >> 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS