2024. április. 19, péntek
Emma napja van.
 
Címoldal | Városi hírek | Kulturális hírek | Rólunk | Elérhetőségünk | Youtube csatornánk |
 
Hazai pályán mérettette meg magát az MVFC a Bajnokok Ligájában

 
 
2019-10-24 07:19:09 | |
 
 
Nem mindennapi eseménynek adott otthont a Pálfi István Rendezvénycsarnok október második hetében. Az MVFC Berettyóújfalu magyar bajnokként indulhatott az UEFA által rendezett Bajnokok Ligájában, ahol spanyol, orosz és kazah csapatokkal mérte össze tudását.


 


 

Október 8-án az ElPozo Murcia ellen léptek pályára Trencsényi Jánosék. A spanyolok hamar, négy perc után megszerezték a vezetést, majd néhány minutummal később tovább növelték előnyüket. A folytatásban többször lőttek kapura az MVFC játékosai, a mérkőzés végén kapus nélkül próbáltak eredményesek lenni, gólt azonban nem sikerült szerezniük. Ellenben a Murcia-nak, akik a második félidőben háromszor is a kapuba találtak, így kialakítva az 5-0-s végeredményt.
 
Október 9-én az orosz SC KPRF ellen játszott a magyar bajnok. Az első félidőben több szép támadást is vezetett az MVFC, Mezei Dávid számos védést bemutatott, gólt azonban ismét az ellenfél szerzett, így ők vonultak 2-0-s előnnyel pihenőre. A második játékrészben végre hazai találatnak is örülhettek a szurkolók, Rafael Henrique Da Silva, azaz Rafinha volt eredményes. A folytatásban hiába védekezett jól a Berettyóújfalu, és védett többször is Mezei Dávid, a meccs végén az oroszok örülhettek, akik 5-1-re nyerték meg az összecsapást.
 
Az utolsó mérkőzésen, október 11-én a Kairat Almaty várt a hazaiakra. A kazah csapat már a negyedik percben vezetett, amit az MVFC helyzetei követtek, gól azonban nem született ezekből. A 14. percben Gabriel Souza Dos Santos volt eredményes a vendégeknél, akik így 2-0-ára vezettek a félidőben. A második játékrészben a kapusoké volt jobbára a főszerep, akik több védést is bemutattak. Ennek ellenére a Kairat Almaty a 29. minutumban is gólt szerzett, ezzel beállítva a 3-0-s végeredményt.
 
A Futsal Bajnokok Ligája 4. csoportjából az orosz együttes kilenc, a spanyol hat, a kazah három pontot szerezve jutott tovább a legjobb 16 csapat közé, az MVFC három vereséggel búcsúzott a sorozattól.
 


 
Címkék:



 
Kapcsolódó képgaléria:




 
Megosztás:

Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz  

 
Hozzászólás:



 
 
Makk Kálmán Mozi                       

 
Bihari Hírlap
legfrissebb száma

Bihari Hírlap legfrissebb száma

HIRDETÉS1
 
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ                                               MÉDIAAJÁNLAT                                               JOGI NYILATKOZAT | TECHNIKAI AJÁNLÁS